[O1] Tempomat Octavia 1.8 T RS , kto wie jak podłączyć
przewertowałem forum, nasze jak i leona i passata i okazuje sie , że nie jest jednoznaczne jak zalozyc tempomat
konkretnie chodzi o podłączenie wiazki , bo trzeba ja łączyć bezposrednio do komputera
moze ktoc to robił i bedzie mógł pomóc , jakis szczegółowy manual ze zdjęciami
podkreslam , ze to nie taki sam montaz jak w dieslach , tam macie juz część instalacji
wlasnei dorwalem manuala z innego forum i niestety trzeba sie wpinac bezposrednio we wtyczke w komuterze , chyba dam sobie spokoj, jednak za duze ryzyko uszkodzenia ECU , tym bardziej ze zdarzaja sie bledy w manualach jesli chodzi o kolory i miejsca pinow
ZA DUZE RYZYKO
[ Dodano: Pią 30 Lis, 12 15:56 ]
Zamieszczone przez ces
powinno być tak samo jak w tdi'kach widziałem manuale, sam chciałem montować ale ekonomiczniej nie jest jeżdżąc na tempomacie. :P
tempomat jest akurat bardzo ekonomiczny , w poprzedniej skodzie mialem i bylo super
Re: Tempomat Octavia 1.8 T RS , kto wie jak podłączyć
Zamieszczone przez andru123
przewertowałem forum, nasze jak i leona i passata i okazuje sie , że nie jest jednoznaczne jak zalozyc tempomat
konkretnie chodzi o podłączenie wiazki , bo trzeba ja łączyć bezposrednio do komputera
podkreslam , ze to nie taki sam montaz jak w dieslach , tam macie juz część instalacji
Re: Tempomat Octavia 1.8 T RS , kto wie jak podłączyć
Zamieszczone przez ccLot
Zamieszczone przez andru123
jednak trzeba wpinac sie w ECU bezposrednio
to odpuszczam temat calkowicie , za duze ryzyko , rozbieranie wtyczek, to juz kiszka
dam sobie spokoj z tym tempomatem , szkoda ze to nie jest jak w dieslu
no i mam w idealnym stanie na sprzedanie manetke tempomatu
Ja zakładałem u siebie w AUM i rzeczywiście trzebabyło się wpinać bezpośrednio w kompa. Miałem problem z manetką, ale po zakupie odyginału wszystko było ok.
Ja zakładałem u siebie w AUM i rzeczywiście trzebabyło się wpinać bezpośrednio w kompa. Miałem problem z manetką, ale po zakupie odyginału wszystko było ok.
masz może łopatologicznyh opis co gdzie wpiąć ?
wiązkę gdzie kupowałeś ?
moja manetka leży już prawie pół roku , już tylko ten mod mi pozostał w moim RSie
chodzi o podłączenie wiazki , bo trzeba ja łączyć bezposrednio do komputera
Dziś podłączyłem tempomat koledze z krakowa. Octavia 1, 2002, benzyna, kod silnika AZJ, pojemność 2,0L
W tym silniku brak wiązki od podszybia do komputera.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Nachrüstung Tempomat/Geschwindigkeitsregelanlage (GRA) Zuallererst die obligatorischen Hinweise: - Vor dem Beginn der Änderungen immer den Fehlerspeicher der jeweiligen Steuergeräte auslesen. Wenn Fehler vorhanden sind, diese vorher beseitigen! - Unqualifiziertes „Herumhacken“ in der Software der Steuergeräte kann zu schweren Schäden oder Funktionsstörungen von lebenswichtigen Modulen führen! -Alle Angaben basieren auf meinen eigenen Erfahrungen und sind natürlichohne jegliche Gewährleistung ...
Komentarz